Sæt dit liv i værk

Bliv iværksætter med vores forløb

Ta' med på vores iværksætter forløb, hvor vi over 6 moduler klær dig på til at springe ud som iværksætter med et kvindependence mindset!

!

Gør det du er bedst til - til dit iværksætteri

Med et Kvindependence mindset og værktøjer der guider dig til handling når vi på forløbets 7 måneder frem til at du er klar som iværksætter, med et kommercielt fokus, men det kan også være meget mere end det.

 

Udgive en bog, en ngo, en frivillig forening, eller få din hobby til at fylde mere og blive indkomstgivende.


Vi bestemmer ikke, men vi sender dig hjem til dig selv, og til der hvor du kan mærke hvad du vil skabe - og vi gir dig redskaberne, så du tør handle på det!

De 6 moduler i overskrifter: 

Modul 1
*Ta' 100 procent ansvar for dit liv & Vær klar på HVORFOR DU er her.


Modul 2
*Vision, målsætning og logiske niveauer & Kom som du blir FEST


Modul 3

*Økonomi og funding, synkronicitet, flow & forstå dit iværksætteri igennem enneagrammet.


Modul 4

*Præsentation af iværksætteri 1 & ryd op i dine relationer og mentor øvelsen.


Modul 5
*Handling, handling, handling, feedback & museum for gamle overbevisninger.


Modul 6
*Præsentation af iværksætteri 2 & afvis afvisning. Afslutning og fejring.

Der vil fortløbende være hjemmearbejde med din forretningsplan - og med mulighed for 1:1 sparring undervejs med underviserne. Der må derudover imellem modulerne forventes hjemmearbejde og opgaver der skal afleveres. Derudover vil der fra andet modul være daglig sparring med en medstuderende, via tlf eller lign. - tidsforbrug 10 - 12 min. pr. dag

Book din plads nu

Praktisk info

Der serveres kaffe og te og frokost alle weekender. Oplys ved tilmelding om du er vegetar, ikke tåler specifikke fødevare etc. 
Metro lige til døren(2 min fra Vest Amager station), og Parkeringshus 2 min fra.

Mødetid: Fredage 9 - 18, Lørdage 9 -18.
På modul 2 er der "kom som du blir" fest, derfor er mødetiden kl 14 - 22, med grill buffet istedet for frokost.
Der udleveres en arbejdsbog, med øvelser, plads til notater og kursusmateriale.

Hvad lærer jeg? 

Vores iværksætter forløb handler ikke så meget om moms og tabeller, som det handler om at finde din personlige stil, dit udtryk, dit talent, og allervigtigst dit hvorfor! Og hvorfor nu det, er det ik vigtigt at ha’ styr på alt det tekniske? 
Jo, selvfølgelig er det det, men det andet er dit fundament, dit drive, din energi, det du skaber dit unikke iværksætter projekt ud fra, din niche.

Mange siger, det er svært og kompliceret med moms og skat og alle mulige indviklede regler, og det blir en undskyldning for ikke at turde springe ud som iværksættere....og måske er det kompliceret og måske ik. 

Det vi arbejder ud fra er, at gøre din vision så klar og stærk, at du ik kan lade den være, at du bare må folde den ud, leve den, udvikle den, være den, for så træder det vi frygter i baggrunden og det holder os ikke længere tilbage, og mister betydning. 

Selvfølgelig skal vi også ha' styr på regler, moms og alt det praktiske! 

Nogen gange skal vi videregive den opgave til en der er super regnskabspassioneret, andre gange skal vi lære håndværket, så vi selv kan begå os og evt læne os op af gode løsninger som Dinero eller lignende, eller finde en anden måde der virker i praksis for os. Det vigtige er, at det ikke er "bekymringen om det praktiske" der holder os tilbage - men at vi er drevet af vores vision og at vi tør handle.

Pointen er, det praktiske løser vi undervejs, og ikke før vi ved hvor vi skal hen! 
Første skridt er: Hvem er du, hvorfor er du her og hvad er dit unikke udtryk?

Hvorfor et forløb? 
  • Fordi vi udvikler os over tid - sammen med vores forretning

  • Der er en styrke i pauserne imellem modulerne, her udvikler du dine ideer, summer, sparrer med dine medstuderende og får sat handling bag. 

  • Netværk og venskaber udvikler sig over tid, og vi ved, at et godt netværk kan være "knald eller fald" for nye iværksættere.

  • Undervisnings materialet er intenst og det er en personlig udviklingsrejse, hvor du kigger indad. Finder dine styrker og får ryddet op i det, der bremser dig. Tid er nødvendigt for processen.

  • De bedste forretninger er modnet over tid, de er gennemtænkte og du har mærket visionen bag helt ind i dit inderste, så du altid kan trække visionen frem - især de dage hvor der kan være tvivl, modstand og udfordringer. Det møder de fleste iværksættere til tider, dem der får succes er dem der ikke giver op. 

  • Du deler din sejrer med en fantastisk inspirerende og dedikerede gruppe af nye iværksættere - og vi fejrer hinanden og alt det vi lykkes med!

Gæstelærer

På 4 af modulerne får vi besøg af en gæstelærer, der lever og inspirerer igennem sit iværksætteri. Gæstelærene fortæller om vejen til sin business, hvordan den drives, hvilke tankerne der er bag, op og nedture, successer, markedsføring og så er der selvfølgelig tid til at spørge om alt. 

Pris og betaling

Pris: 16500,-kr. inkl. frokoster, frugt - kaffe og te. 

Vi laver meget gerne en individuel betalingsordning, kontakt os endelig for en aftale

Undervisere: 

Mette Strandberg Rye Iversen: Mette har igennem et årti grundlagt, udviklet og drevet Play - et Københavns teater og teaterskole. Mette er skuespiller, dramapædagog fra Københavns universitet og social iværksætter af sjæl. I 2017 sagde hun farvel til teatret for at skabe Piece of, en ny virksomhed der skaber projekter for blandt andre flygtninge børn, udsatte piger, sommerlejre for kvinder på krisecentre og meget mere. Derudover leder hun Værk, et meget aktiv teater for unge, hvor de unge selv tager lederskab for processen. Mette er en del af Kvindependence, som projektleder og medudvikler af projekter.

Freja Polonius: Freja har skabt og drevet 3 danseskoler i Danmark igennem 8 år, og opbygget en succes indenfor en nicheforretning. I 2018 dedikerede hun alt sin tid til at inspirere andre kvinder med at turde folde deres drøm ud og grundlagde Kvindependence, for derigennem at gøre en forskel. Freja er også psykoterapeut og underviser i neuro lingvistisk psykologi, med særligt fokus på at hjælpe mennesker til at finde deres ressourcer og folde dem ud. Hun er uddannet Træner i Canfield methology og har et stort redskabs katalog til at flytte grupper med eksperimentiel undervisning, hvor deltagerne får direkte erfaring med deres egne styrker. Freja er direktør og projektmager i Kvindependence. 

24883467_10155257165290669_4141733572605
1622302_1495947724010545_613685341750838

Mette Rye Iversen