Om

Kvinde//Independence//dependence

Afhængig af at kunne dele sig selv som uafhængig kvinde.

 

Og at gøre en krise, stor eller lille til et vendepunkt. Åbne os intuitivt for den stemme inden i, der forstår at noget kalder på os, så vi kan tage 100 procent ansvar for vores liv og passioneret iværksætte os selv.

Om Kvindependence
DSC_2706.jpg

Kvindependence er at sætte dig selv i værk, passioneret, intuitivt og i overensstemmelse med den du er. 

Når vi står stærkt i vores egen selvstændighed og lytter til vores intuition og er bevidste om kroppens signaler og vores indre dialog, opstår der et kraftpunkt og vi bliver oprigtige, nærværende og autentiske. 

Står vi ikke stærkt i os selv, bliver vi til ofre for situationer, mennesker og tilfældige reaktioner og livet tilter og farlige situationer og kriser opstår.

Kvindependence inviterer dig til at tage 100 procent ansvar for dit liv og kriserne, store som små og leve og udfolde dig som iværksætter (det at udvise initiativ og sætte nye aktiviteter i gang), så du uafhængigt, unikt og autentisk kan udtrykke dig og bidrage med den du er inderst inde.

Det er Kvindependence! 

Om Freja Marie Polonius

Freja Marie Polonius er certificeret træner på det højeste niveau fra den anerkendte amerikanske underviser og succes coach Jack Canfield. Hun er uddannet Neuro lingvistiske Coach og Terapeut, og underviser i nlp-practitioner og master uddannelser. Derudover er hun også specialiseret i Enneagrammet med særligt fokus på krop og bevægelsesmønstre og hun er uddannet som Forum teater konsulent, en konfliktløsnings metode. Freja er også certificeret i RIM essentials(reintegrating images in memory), en terapeutisk metode udviklet af dr. Deborah Sandella, og tilbyder 1:1 sessioner. 

 

Freja har som iværksætter igennem 10 år fra 2008 - 2018, grundlagt og ledet 3 succesfulde danseskoler i København, Odense og Roskilde, undervist tusindvis af kvinder og mænd i dans, bevægelse og udtryk og selv været aktiv på den professionelle dansescene og optrådt i ind og udland, blandt andet to gange til VM i Pole i Brasilien. I 2018 solgte og afviklede Freja Polestudio.  

Freja er 40 år, gift med Peter og sammen har de to små døtre og en fælles sammenbragt familie med 4 store børn. 

Familien er bosat i Ørestad, København. 

Certifikationer
  • Skaber af Kvindependence og Kvindependence huset

  • Iværksætter, danser og Indehaver af Polestudio 2009 - 2018

  • Foredragsholder 

  • Trainer. Certificeret i Jack Canfields Train the trainer og Metholody

  • Neuro Lingistisk (NLP) Coach, Terapeut og underviser.

  • Enneagram Coach, uddannet ved Zitta de Fries

  • RIM essentials, ved dr. Deborah Sandella

  • Forum Teater Konsulent, udd. ved Peter Frandsen

  • Uddannet scenekunstner ved Center for Kreativitet og Teater.